2014. október 23., csütörtök

Epilógus - I wish I was beside you

Sziasztok!
Hogy miért most teszem ki ezt a részt, azt nem tudom. A hangulatom egyáltalán nem jó, sőt... nem akartam semmit sem írni a fejezet elé, de úgy érzem mégsem tehetem ezt meg, hiszen ez az epilógus. Rengeteget küzdöttem vele, 3 verziónak a megírásába kezdtem bele és végül mégis az elsőnél maradtam, s csak néhány perce fejeztem be. Ma már annyit sírtam, hogy képes voltam száraz szemekkel megírni a részt. Nem érzem jónak, sőt, de most nincs kedvem ezzel foglalkozni, ne haragudjatok. Írok majd egy egy kis búcsút, ahogy azt mindig tenni szoktam, s talán néhány kis meglepetéssel is fogok tudni szolgálni.
Nessa. xx
U.i: A deaktivált ask.fm-ről ne kérdezzetek.
U.i2: Egyelőre hanyagoljuk a bécsi koncertet, kérlek titeket!



2014/08/28.
Sosem fogod tudni, hogy milyen vagy igazából, hogy mennyire fontos vagy és mennyire meghatározó az életemben. Nem tudok aludni, a cuccaim szétdobálva hevernek mindenhol a szobában, de tieid érintetlenek. Mindig azt álmodom, hogy elszakítanak tőlem, most pedig nem tudok aludni mert nem vagy itt. Összezavarodtam, tudom, hogy itt vagy, mert te velem vagy és én veled még most is, de mégsem vagy itt, nem tudom megfogni a kezed, nem tudlak megölelni, az illatod csak a párnáról érzem és ez egy kicsit megnyugtat. Tudom, hogy visszajössz majd, hogy holnap hazahozlak és amennyire lehet megint minden rendben lesz, itt leszel. és nem fogok arra gondolni, hogy mi lenne velem, ha nem hozhatnálak többé haza. 
Csak ülök a sötétben és nem is látom, hogy mit írok, de már nem tudom máshogy kifejezni magam. Dühös vagyok, mert mi nem ezt érdemeljük, talán én igen, de te biztos nem. Az eltelt hónapokban rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennem és mégsem teszem fel őket soha, mert miért hoznám fel köztünk ezt a témát, amikor az a feladatom, hogy elfeledtessek veled minden rosszat? Kiírni könnyebb ezeket, mert valamiért reménykedek benne, hogy ez az oldal majd nem ragadja meg a figyelmed, hiszen nincsenek itt fényképek, ujjacskáiddal zavartalanul lapozhatsz túl rajta, s talán majd 20-30 év múlva ragadja meg csak a pillantásod, amikor már alig lesz jelentősége ezeknek a soroknak, jól leszel és én is jól leszek, csak egy távoli emlék marad majd ez az egész. 
Nem értem, miért pont te, keresem a válaszokat de egy sem ésszerű, olyasmik fogalmazódnak meg bennem, melyeknek egyáltalán nincs valóságalapja. Talán rosszul választottál velem, talán nem én vagyok, akire szükséged van és az élet így akar figyelmeztetni erre, csak nem értem, hogy akkor miért nem én vagyok most ott helyetted. Miért nem az én hajam hullik ki? Miért nem engem mérgeznek? Miért nem az én fejemben növekszik daganat? Miért? Miért pont te, amikor ezerszer értékesebb és jobb ember vagy, mint amilyen én valaha is lehetnék. Talán én rontottam el valamit és ezzel akarnak büntetni, felvetik annak a lehetőségét, hogy elveszíthetlek, mert valami kegyetlen ember vagy akármi is legyen ez tudja, hogy fontosabb vagy nekem a saját életemnél. 
Hiányzol, szeretnék bemenni hozzád és beférkőzni melléd, de nem teszem mert tudom, hogy most alszol és akármennyire is látni akarlak nem tudnék megbirkózni azzal, hogy nem hagylak pihenni. Ha már én nem tudok aludni, legalább te tedd meg, szükséged van rá.
Félek egyedül, hónapokig egyedül laktam ebben a házban anélkül, hogy bármi kellemetlent is éreztem volna, most viszont félek. Nem vagy itt, nem töltöd be a jelenléteddel és így minden olyan üres. Nem vagyunk túl hangosak mostanság, de ijesztő ez a csend, ami körbevesz. Nekem kellene megvédeni téged, mégis fordítva van. Megvédsz attól, hogy széttépjem magam, hogy belebolonduljak a tehetetlenségbe.

2014/12/29
Nem mondom ki, mert nem így lesz, csak muszáj leírnom amit érzek, különben megbolondulok. Ma megígértetted velem, hogy ne csináljak butaságot, ha... történik valami. Hazudtam. Bent vagy a műtőben és én nem tudok semmit, nem tudom, mi történik veled, nem tudom, mit tesznek veled, nem tudom, hogy jól vagy-e, kibírhatatlan ez a tehetetlenség. Egyre nehezebben tartom magam előtted, egyre nehezebb elmenni innen és egyre jobban félek. Életemben először hazudtam neked. és emiatt még csak bűntudatom sincs. Azt kérted, legyek boldog nélküled, de te is tudod, hogy ez nem lehetséges. Hallani sem akarok erről, mert tudom, hogy képes vagy arra, amit egyszer már megtettél. Tudom, hogy meggyógyulsz és így nem érzem akkora súlyúnak, hogy hazudtam neked, de nem értem, hogyan kérhetted ezt tőlem, amikor mindketten tudjuk, hogy neked se menne nélkülem.
Néha elgondolkozom azon, lehetséges-e valakit túlságosan szeretni. Betegesen.
Aztán rájövök, hogy valószínűleg igen, mert én vagyok az élő példa rá. Rád nézek és szavakkal kifejezhetetlen az, amit aközben érzek. Nem vagy itt, csak egy képet nézek rólad és a torkom összeszorul, mert annyira szeretnélek megérinteni, megfogni a kezed és a füledbe suttogni, hogy én itt vagyok és mindig is itt leszek, sosem megyek sehova. Csak ilyenkor jövök rá, mennyire sokat jelent, ha megfoghatom a kezed és megtehetem ezeket, a gesztusaim már túl megszokottak és elsuhanok afelett, hogy mennyire hálásnak kellene lennem ezekért. De az vagyok, mert tudom, hogy te vagy a legjobb, amit csak kaphattam az élettől. És veled lenni mégis rohadtul fáj! Felmerül annak a lehetősége, hogy elveszíthetlek, abba pedig belepusztulnék. Saját magamat tenném tönkre.
Tudom, hogy képes vagy rá, tudom, hogy nem hagyod ezt túlnőni magadon. Mindent megteszek azért, hogy megkönnyítsem a dolgod, de ehhez küzdened kell, talán miattam küzdeni is fogsz, s nyertesként fejezzük be ezt a harcot. Akkor pedig soha nem foglak elengedni.

2015/03/15
Mintha széttépnének belülről. Még nem fogtam fel, hogy mi történt. Fáj a fejem és nem látom mit írok, azt sem tudom, ki vagyok én. Ezer darabra téptél szét.
Miközben a nyitott ajtót bámul azon gondolkozok, miért itt vagyok, miért nem otthon? És hol vagy te? Miért nem vagy itt, miért nem ölelsz, miért nem ébresztesz fel és ölelsz magadhoz azt motyogva, hogy minden rendben lesz? Miért? Mi történt?
Úgy érzem magam, mint akit megvertek, mintha amnéziám lenne. Az életemben üres foltok vannak amelyek arra várnak, hogy valahogy rájöjjek, mik voltak a helyükön egykoron. Aztán ezek a foltok teljesek lesznek és beleszakadok a fájdalomba.
Miért írok neked? Miért nem mondom el, amiket gondolok? Az utóbbi időben nem mondtam el neked az érzéseim, mert nem akartalak ezekkel terhelni.
Meghaltál.
Sosem mondhatom már el az érzéseim, sosem fogok már választ kapni a kérdéseimre.
Nem akarok már itt lenni, mert fáj, nem akarok nélküled lefeküdni, nélküled felkelni, nélküled nem akarom látni a világot. Tudom, milyen volt boldognak lenni és felemészt ez a keserűség, ez a kibírhatatlan fájdalom és űr, amit hagytál magad után. Szeretném elfelejteni az egész kapcsolatunkat, de akárhányszor rád gondolok a szívem hevesebben kezd verni. Nem, mégsem akarom elfelejteni, mert melletted olyan boldog voltam, mint még soha senki mással.
Hiányzol, ez a legrosszabb az egészben, és az, hogy tudom, alakulhatott volna ez teljesen másképp is. Talán hiba volt tervezgetni.
Ma a hídon állva megfordult a fejemben, hogy leugrok, számba vettem a lehetőségeket, hogy miért ne tegyem és csak annyi jutott eszembe, hogy nem lennél büszke rám, ha meghátrálnék. De talán egyszer az életben mindenkinek muszáj félretennie a büszkeségét, vagy elfordulni és úgy tenni, mintha nem látná a történéseket. Te elfordulsz, én félreteszem a büszkeségem és megteszem, aztán minden jobb lesz.
Valamiért mégsem tettem meg, de már nem is tudom, miért. Túl feltűnő lett volna annyi ember előtt megtenni, túl nagy lett volna az esélye annak, hogy valahogy kiszednek a vízből és még a lehetőséget is elveszik tőlem, hogy én irányítsam az életem.
Nem mintha most képes lennék erre. Sodródom az árral és várom, hogy jobb lapot kapjak, várok a csodára, ami már sosem fog bekövetkezni.

2015/06/04
Mindig is tudtam, hogy ha túl közel engedlek magamhoz, azzal saját magamat fogom veszélybe sodorni. Nem megy, Faith, nem megy nélküled. Megijeszt amit érzek, hogy Kylee egyre jobban belemászik az életembe és képtelen vagyok eltaszítani őt magamtól. Próbálkozom, de túl kitartó. Nem akarok érzéseket táplálni iránta, nem akarom, hogy bárki is átvegye a helyedet és betöltse az űrt. Nem, az egyetlen amit akarok, az te vagy. Mindig te voltál és mindig is te leszel.
Fordulj el és csukd be a szemed, mert most nem leszel büszke rám, de nem megy, Angyal, nem akarom, hogy menjen.


Srácok!
Amikor ezt olvassátok remélhetőleg már nem leszek kérdőre vonható állapotban. Az elmúlt hónapokban végignézhettétek, min mentem keresztül, s tudom, azt hittétek már félig-meddig rendben vagyok, de ez nem így van. Valószínűleg már tudjátok.
Csak azt akarom, hogy tudjátok: sajnálom!
Sajnálom, hogy nem voltam elég kemény, hogy ennek teszlek ki titeket és fájdalmat okozok nektek. Önző vagyok, mert csak magamra gondolok. Nekem jobb lesz így.
Azt akarom, hogy egy percig se legyetek szomorúak miattam, egyszerűen ennek csak így kell lennie, mert nélküle nem lehetek boldog, szükségem van Rá. 
Azon gondolkozom, miért kellene még maradnom, tudom, hogy képes lennék meggondolni magam, de nem akarom, ezért inkább nem is sorolom az érveket. Nem mondtam elégszer, de tudnotok kell, hogy a veletek eltöltött néhány év messze a legboldogabb időszakom volt amellett, amit Faith-tel töltöttem. 
Ez az utolsó alkalmam arra, hogy üzenjek valamit a családomnak. Nagyon nagyot fognak csalódni bennem, de ha elmondjátok ezeket nekik, vagy esetleg elolvassák ezt a levelet, talán megértenek majd egy kicsit. 
Sajnálom anya, hogy nem mindig voltam jó fiad és sajnálom, hogy fájdalmat okozok neked. Apa... szükség van arra, hogy írjak bármit is? Annyira szeretem Őt, nem megy nélküle, nem akarom, hogy menjen. Greg, Theo ne tudja, hogy ilyen gyenge rokona van. Köszönöm, hogy felneveltetek és megadtatok nekem mindent, sajnálom, hogy mégsem vagyok képes beérni ezekkel.
Srácok, köszönök mindent, amit valaha is tettetek értem. Köszönöm az elmúlt éveket, köszönöm, hogy támogattatok és tartottátok bennünk a lelket. Köszönöm, hogy mindvégig igaz barátaim maradtatok és a legrosszabbkor is mosolyt csaltatok Faith arcára. Hiányozni fogtok, de egyszer még találkozunk, várni fogom, hogy alaposan elverjetek. Ne siessetek utánam, könyörgök!
Nektek menni fog nélkülem is.
Louis, nagyon vigyázz a családodra, kérlek! Talán fogalmad sincs róla, mekkora ajándék ez...
Szeretlek titeket! 
Niall. xx

22 megjegyzés:

  1. Húh, hát nem tudom mit írjak. Nem a befejezés miatt, hanem az egész történet miatt.
    Már a prológus óta nagyon vártam a péntekeket, hogy mikor olvashatom el a következő és azutáni részeket. Tetszett, hogy ez a történet más, mint a többi, és nincs ilyen másik.
    Végig követtem Niall és Faith szerelmét, szenvedését, és megismerkedését. Ők egy tökéletes pár voltak, és csak remélni tudom, hogy egyszer nekem is ilyen barátom lesz. (már ha lesz)
    Sajnálom, de tényleg nem tudom mit írjak még, pedig annyi gondolat kavarog a fejembe,de egyszerűen nem tusom leírni/megfogalmazni. Úgy terveztem hogy egy regényt írok, mivel ez a befejezés, és sok mindenről lehetne írni, de nem megy. Lehet azért nem, mert még nem fogtam fel, hogy vége van.
    Még annyit írnék, hogy a SWCML után ez a második kedvenc blogom, utána pedig az EIWBNIEN.

    Faith és Niall sztorija véget ért,és hiába nem akartam, egyszer mindennek vége szakad.
    Remélem még olvashatok tőled, sok és még annál is több blogot, és már előre tudom, (ha lesznek még) az összeset imádni fogom.

    Puszillak és nagyon jó őszi szünetet kívánok!

    Ui: Még annyit hozzátennék ezt a hozzászólást kétszer kellett megírnom, mivel a blogger folyamatosan szívat,és sosem engedi először közzé tenni a megjegyzést, így az elveszik,és írhatom újra.

    Még egyszer jó őszi szünetet,és további szép napot! <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága!
      Rettenetesen köszönöm, hogy ezt mondod. Akartam valami egyedit alkotni, valamit, amit még senki nem írt meg, és borzasztó jó érzés, hogy te ezt gondolod róla. Köszönök szépen neked mindent!
      Többen is jelezték már, hogy nem nagyon akarja elküldeni a blogger a hozzászólásokat. Ez nem az én hibám, sajnos a rendszerrel van valami gond, csak azt tudom mondani, hogy küldés előtt másold ki a szöveget, hogy ne kelljen mindig újraírnod.
      Blogom most új nem lesz, s nem tudom, lesz-e még az EIW után, szóval nem nagyon mondanék most semmit erről
      Millió puszi neked!

      Törlés
  2. Drága Nessám!

    Tudod most nehéz szavakat találnom, csak úgy, mint az elmúlt hónapokban. Tudod, annyiszor összeszedtem már a gondolataim, hogy mit is akarok neked most leírni. Ide. Az utolsó részhez, ami az utolsó mondatokat, szókapcsolatokat, szavakat, szótagokat és betűket tartalmazzák. Nagyon a szívemhez nőtt ez a történet, ami neked is sokat jelent. Emlékszem, mikor beszélgetni kezdtünk elmondtad, miért írod..Ez minden egyes résznél eszembe jutott.
    Talán van vagy háromszor is, hogy újra és újra olvastam minden részt. Az elején olyan jó volt amikor Faith és Niall megismerkedtek, majd lépésenként kialakult a kis kapcsolatuk. Aztán jöttek a bonyodalmak, amikor Faith beteg lett.. én őszintén mondom, akkor még hittem valamicske kis reményben, hogy megmented őt, de aztán hamarosan tudatosult bennem, hogy ez nem az a történet. Ez az Angel. Ez az Aagel, ami a valódi dolgokról szól, mégsem történtek meg. Ez az Angel, ami egy fiú és egy lány halhatatlan szerelméről szól, ez az Angel, ami olyan dolgokat hozott felszínre, amikről sokunknak fogalmuk sincs, hogy van nekünk. Az Angel, érzelmeket, érzéseket váltott ki nagyon sokunkból. Olyanokat közölt velünk, ami más nem. Ez az a történet, ami nem csöpögött a boldogságtól. Ez nem csak egy blog, nem egy a sok közül, ebből csak egy van. Egyetlen egy, amit drága, Te alkottál. Egyes egyedül. Mérhetetlenül büszke vagyok rád, mert tekintve, hogy ismerlek kicsit közelebbről, és tudom, vagyis gondolom, mi játszódik le benned, megalkottad. Ez a mű eltér a többitől. A többit is is imádom, de ez kiemelkedik közülük. Tudom, sokszor írtad, hogy sírni felesleges emiatt. Ez nem igaz. Sírok, mert valami elmúlt, valaminek vége szakadt. Kicsit olyan, mint amikor Niall elvesztette Faith-t, mi most elvesztettük az Angelt. Nem is tudom, mit írhatnék itt. Úgy gondolom, hogy az 'imádtam' szó már nem elég ehhez. Ez már azon is túlrepült.
    Rád sem találok már szavakat. Ez mind a te érdemed. Csodálatos vagy, csodás érzésekkel, amikből egy csöppnyit átadtál nekünk ezáltal. Ez már nem arról szól, hogy ki mennyire tehetséges (igen, mert te az vagy, minden elismerésem a tied). Ez rég nem arról szólt..így gondolom.
    Én csak szeretném neked megköszönni minden betűjét, szavát, mondatát ennek a műnek. Azt, hogy megszületett benned, hogy leírtad, és átadtad nekünk. Mindent!
    Nagyon köszönöm, Drága! Nagyon!
    Nagyon szeretlek! <3

    Sophie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sophie!
      Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy ismerhetlek, és áldom azt a napot, amikor egy kis unszolás után végül írtál nekem egy mailt és beszélgetni kezdtünk. Nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok azért, mert végig támogattál. Nehezen indult be ez a blog, nehezen kaptam el a fonalat és sokszor voltam úgy vele, hogy már nem érdekel az egész. De befejeztem, és ennek te vagy az egyik oka. Köszönöm, hogy mindig írtál kommentet és ezek mellett facebookon vagy asken is támogattál. Köszönöm a kedves szavakat, köszönök mindent.
      Nagyon szeretlek én is!

      Törlés
  3. Nessa!

    Sajnálom, hogy tegnap én is írtam Neked a koncerttel kapcsolatban, nem akartam fájdalmat okozni, nem tudom, hogy hogyan áll a helyzeted... Remélem, hogy nem haragszol rám túlságosan és bocsánat azért is, hogy ezt itt megemlítem, de le kellett ezt írnom. Ne haragudj! :(

    Fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek neki a mondanivalómnak, hiszen tudom, hogy hosszú lesz az, amit írni szeretnék, de kezdjük az elején...

    Ez a történet rengeteg mindenre megtanított, rengetegszer segített és örökké emlékezni fogok rá, úgy ahogyan Rád is. :) Több 1D fanfiction-t olvastam, de ez más. Ilyen témát feldolgozóval még nem találkoztam és nem is fogok, hiszen nem lehet ennyire eredetit írni, mint ez. A legelején azt hittem, hogy jó vége lesz ennek a sztorinak, de szépen lassan rájöttem, hogy ez nem így van... Az utolsó részeknél a szívem szakadt meg, olyan volt, mintha kitéptek volna belőlem egy darabot, de mégis ezek a részek állnak legközelebb hozzám. Azt hiszem, ezt a történetet úgy írtad meg, ahogyan kellett. Rengeteg változatban meg lehetett volna írni, rengeteg minden másképp lehetett volna, de ez így a jó. Sok olyan embert elveszítettem, akik a legfontosabbak voltak, sokszor akartam olyat tenni, mint Niall, de még így vagyok. Most érdekeset fogok mondani... De sokszor volt olyan, hogy ez a blog segített túllendülni egy borzasztó időszakon, szóval köszönöm! Igazándiból nagyon sajnálom, hogy ez lett a történet vége, hisz' annyira beleéltem magam, hogy sokszor azt hittem, valóban van Niall-nek barátnője és ezek mind megtörténtek velük, de szerencsére nem ez a valóság, Niall a legjobbat érdemli! ^^ Minden tiszteletem a tiéd, én biztosan nem tudnék megírni egy ilyen történetet, mert nem vagyok elég erős. De te az vagy! :)

    Az Epilógus pontosan olyan, amilyennek lennie kell. Sokkal jobb, hogy ez lett a vég, nem az, hogy mi történt a fiúkkal. Így hitelesebb...

    Gratulálok, Nessa ehhez a fantasztikus remekműhöz, büszke lehetsz magadra! Remélem, hogy még hallunk rólad.xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Réka! :)
      Azt hiszem, ezt azóta már megbeszéltük, a dolgok pedig teljesen más fordulatot vettek azóta. :)
      Fantasztikus azt olvasni, hogy egy kicsit segített neked a blogom, s én is sokszor akartam olyan döntést hozni, mint Niall. Talán ezért fejeztem be így, mert számomra ez volt a legvalóságosabb, ezt már nem tudnám elviselni, nem alkothatok egy olyan történetet, amelynek a végén Niall mégiscsak boldog lesz.
      Köszönök szépen neked is mindent! <3

      Törlés
  4. Szia Nessa!
    Szerintem nem nagyon tudod, hogy ki, vagy mi vagyok, hisz én azok közé az olvasók közé tartozom, akik nem írnak nagyon kommentet. De amikor írok, akkor hosszasan kifejtem a véleményemet, mert jómagam is írok, csak inkább személyes blogot, hosszú-hosszú bejegyzésekkel, szóval hozz magad mellé egy adag pattogatott kukoricát és egy pohár kólát. ;)
    Amikor megkérdezi az egyik directioner barátnőm (én nem vagyok az, a pop zene nem az én stílusom), hogy milyen blogokat olvasok jelenleg, akkor felsorolok egy párat, mindegyikről mondok egy szót, amikor pedig az Angelről van szó, mindig megjegyzem: Az a történet, ami eddig a legtöbb érzelmet sugározta, adta át, amin a legtöbbet sírtam, amin a legtöbbször elgondolkoztam. Mert Nessa, az e történet fantasztikus. Bárki aki meghallja, hogy a csajszi rákos lett benne, egyből elkönyvelheti a "sablonos sztori" mappába.De nem. Talán túl drámainak hathat pár embernek, hogy a végén a fiú is öngyilkos lesz. Itt viszont nem is lehetett volna máshogyan befejezni. Most szegény Niall hogy élt volna úgy, hogy az a lány akit mindennél jobban szeretett, az élet igazságtalansága miatt meghalt? Sehogy, bizony. Ennek így kellett lennie. Bár egy csomó ideig még reménykedtem, hogy Faith nem hal meg, aztán mikor megtörtént akkor azért imádkoztam, hogy Niall feltudja dolgozni. Viszont mikor a főhősünk is a halálba menekült, rájöttem, hogy ez a méltó befejezés ehhez a bloghoz.
    Fantasztikus ahogy írsz. A régebbi blogjaid is ott szerepelnek az 'elolvasott fanfiction' mappában a telefonomban azért, hogy eltudjam olvasni még többször is őket. Mindegyik nagyon jó, de nálam akkor is ez ütötte ki a biztosítékot az biztos.
    Gratulálok Neked ezért a munkádért, nagyon remélem, hogy a még sok-sok blogod lesz ez után is a Liam-esen kívül.
    További szép napot! Puszi! :*
    Fatly voltam:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Fatly! :)
      Borzasztóan örülök neki, hogy itt vagy, és hogy így vagy itt. Nem vagy Directioner, de mégis olvasod a blogom, ez nekem kicsit furcsa de nagyon örülök neki, hogy egy olyan embert is sikerült megfognom ezzel a történettel, aki kevésbé ragaszkodik a fiúkhoz.
      Pontosan azt írtad le, amit én is gondolok erről a történetről, és ezt köszönöm szépen. Köszönök minden kedves szót és a támogatásod! <3
      Puszi!

      Törlés
  5. Drága Nessa!

    Azt hiszem, nem mondok újat Neked, ha azt írom, egy csoda vagy. Komolyan.
    Isten tudja, mikor volt, amikor belinkelték nekem az Elloptad a szívemet c. blogod, aminek azóta is rajongója vagyok. Aztán szép lassan utolértem magam a My best friend Harry Styles, or not?-on, majd jött szépen sorban a többi, a Nothing like us, nothing like you and me (aminek az epilógusa a 19. születésnapomra esett, és azóta sem kaptam szebb ajándékot), aztána SWCML, és végezetül az Angel (igen, most fut a Liam-es blogod is, és abba is beleszerelmesedtem.)
    A történet legelején feltetted a kérdést, hogy vajon miről szólhat majd, és őszintén, minden várakozásomat felülmúltad. Voltak rossz pillanataid, és mialatt elkészült a mű, én úgy gabalyodtam egyre jobban bele. Különleges, mert Faith nem mindennapi, mert Niall-t ilyen gyönyörű embernek még soha senki nem írta le, talán csak ő maga lehet ennél jobb ember. A szerelmükről már említettem, hogy a 'pure heroin' jut eszembe, nos miért? Mert a heroin a legtisztább drog, ami beszippant, és soha nem neged el, csak a halálhoz visz közelebb. Niall és Faith esetében sincs ez másként. Attól a perctől kezdve, hogy Faith orra bukott Niall lábai előtt, tudtam, hogy ez valami más lesz. (Persze, akkor még csak onnan gondoltam mindezt, hogy így, még senki nem esett-de szó szerint- szerelembe egyetlen általam ismert történetben sem.)
    Később, mikor már beleéltem magam a helyzetbe, hogy egy félelmetesen aranyos történet közepébe készülök csöppenni, jött a baleset, melynek következménye az lett, hogy kiderült Faith betegsége, és onnantól kezdve minden 180 fokos fordulatot vett, és olyan komoly hangnemben kezdtél írni, mintha egyszerűen nem is te lennél, és tudod mit? Imádtam. Imádtam, hogy míg az egyik percben mosolyogva olvasok, a másikban összekönnyezem a jegyzeteim, és némán bőgök. Minden egyes mozzanatát szerettem és még most is szeretem ennek a történetnek, és gondold akárhogy, az Angel hibátlan, más, megdöbbentő, hibátlan.
    A fülbevaló, amit Niall a hóesésben adott Faith-nek, a könyvecske, amibe az emlékeiket gyűjtötték, majd később Niall lelki problémáinak színterévé vált, az elképzelt szerelmes pillantásaik, minden apróság, egytől egyig csak jobbá tették a történetet.
    Külön megemlíteném a személyes kedvencemet, Faith szalagavatóját. Az egy dolog, hogy nekem közel sem sikerült ilyen jóra, de megkockáztatom, hogy még soha, de soha nem vált valóra egyik lány tündérmeséje sem úgy, ahogy Faith-é. Még egyszer kívánom, hogy a Tied egyszer legalább ilyen pompás legyen, de inkább szebb, mert megérdemelnéd.
    Ez alatt az idő alatt, amíg a végére értél, gondolom veled is megfordult a világ néhányszor, és talán hálásnak kellene lennünk mindannyiunknak a sornak, hogy minden külső hatás, ami téged ért, úgy próbáltad feldolgozni, hogy kiírtad magadból, ha valami fájt, megmosolyogtatott, elgondolkodtatott vagy boldoggá tett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Niall-t is az írás felé terelted, és ez az epilógus. Komolyan nem találok szavakat rá, mert a csodás, elképesztő és társaik már egyszerűen nem elegendőek.
      Faith halála után reménykedtem, bár őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy miben, mert te mindig másként alakítod a cselekményt, mint ahogy a 118 feliratkozód, és a többi olvasód.
      A történet ugyebár nem ért véget, sőt! A temetés után kezdődött el szerintem az igazi bonyodalom, Niall lélekszakadása. Nem egyszer, nem kétszer, de még csak nem is százszor sírtam együtt Niall-el, a többiekkel, akikkel együtt átéltem hétről hétre azt a nyomást és félelmet, amit Niall érzett. Mert félt, tudom, hogy egy ilyen helyzetben csak megrémülni lehet, végül pedig továbblépni, vagy elgyengülni.
      Az utolsó részek alatt valamiért nem sírtam, komolyan kezdtem aggódni, hogy mi lehet majd a vég, a befejezés. Mi fog történni a mi szőke hercegünkkel, akinek nem sikerült megmentenie a királylányt, aki egyetlen egy felsőbb hatalomban hitt, az Angyalban, aki mellett valóban helye van ebben a világban. Talán pontosan ezért adott nekem olyan sokat ez a történet, a kitartás miatt, a hit miatt. Számomra Niall nem feladta, legalábbis nem tudom így felfogni, ő inkább küzdött, hogy merjen-e Faith mellett maradni, és ha igen, hogyan.
      Tudtam, hogy más lesz minden, és hittem abban, hogy nem a hídról való leugrást választja végül Niall, és még akkor sem eszméltem fel, amikor bevette azt a rengeteg gyógyszert, abban a hitben vártam a következő hetet, hogy újabb megoldást kell találnia, mert a srácok (vagy ha stílusosan szeretnénk következtetni, akkor Faith) megmentik őt valami úton-módon, ám nem így lett.
      Ez a bejegyzésed pedig a valaha volt legszebb levél, amit olvastam. Igaz, nem is olyan rég még azt hittem, Anna Karenina megírta a világtörténelem egyik legfelkavaróbb és legszerelmesebb levelét, ám most másképp állnak a dolgok.

      Drága Nessa, te egy csoda vagy, és legyen bármilyen problémád, kívánom, hogy túljuss rajta. Habár vajmi keveset beszéltünk, és tulajdonképpen nem is ismerjük egymást, valamiért úgy érzem, mintha a legjobb barátnőm lennél valahol, egy olyan világban, ahol csupán írott szöveggel és képekkel tudunk kommunikálni, ezért aggódok minden egyes alkalommal, amikor hirtelen eltűnsz, és mindenkét megkérsz, hogy tartsa meg magának a kérdéseit. Remélem jól vagy. :(
      Gyönyörű ez a történet, és ez az, ami leginkább a szívemhez nőtt. Remélem, még rengeteg ehhez hasonló csodát fogsz még alkotni, és azt hiszem boldog lennék, ha megosztanád velünk, hogy mi is kapjunk egy darabot abból a hihetetlen képzelőerődből és tehetségedből.

      <3 Nincsenek szavak, mennyire hálás vagyok mindenért.

      As always,

      xx Lu


      ui.: Megint nem fértem bele a 4096 karakterbe. :)

      Törlés
    2. Drága Lu!
      Azt hiszem, az egész történet írása alatt egy dologban voltam teljesen biztos, mégpedig abban, hogy rád mindig számíthatok. Mindig támogattál, ha késve is, de mindig kaptam tőled kommentet, és szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire köszönöm neked ezeket. Annyi mindent akarok mondani, de nem tehetem, mert vár még rám egy búcsúzás ettől a blogtól és úgy érzem, oda kell leírnom a mostani gondolataim, így most nem nagyon tudok mit mondani.
      Sosem fogom sem felfogni, sem elfogadni, hogy valaki tudja így szeretni azt, amit én csinálok, de általad egy kicsit elhiszem, hogy talán nem csak problémákat okozok, hanem művelek valami jót is.
      Sajnálom, nem tudok olyan szép, hosszú szöveget összehozni most, mint amilyet te írtál, egyszerűen képtelen vagyok rá, mert nincs az a szó, amivel eléggé meghálálhatnám a támogatásod. Köszönök mindent, rengeteg kitartást adtál és adsz nekem a kommentekkel, amiket írsz nekem.
      Már jól vagyok, ne aggódj miattam, azt hiszem, perpillanat jobban nem is lehetnék, habár halálosan fáradt vagyok és ideges az iskola miatt. Minden rendben velem. Habár nem tudod, hogy nézek ki, s én sem tudom, milyen a külsőd, azért reménykedek benne, hogy Bécsben véletlenül összefutunk.
      Milliószor ölellek és annál is többször köszönök mindent! <3

      Törlés
  6. Drága Nessa! :)
    Nem vagyok a szavak embere, de azért megpróbálom..
    Éjszakákon át sírtam, gondoltam nem vagy olyan "kegyetlen", és nem hagyod, hogy szenvedjenek az olvasóid :')
    Egyszerre utáltam és szerettem az Angelt, és bár majdnem minden éjjel álomba sírtam magam, nem tudom azt mondani, hogy bár ne olvastam volna, mert nem lenne igaz! Niall és Faith kapcsolata egy mesébe illő történetként kezdődött, és egy tragikus drámává vált. Annyira szerettem volna "látni" azt, hogy milyen boldogok együtt, hogy milyen amikor Niall feleségül veszi Faith-t, és az elképedt arcát mikor meglátja Élete Szerelmét hófehér ruhában kipirosodott arccal amint felé tart, hogy kimondják a boldogító igent! Vagy amikor egy kellemesen eltöltött együttlétből egy csoda váljék és 9 hónapra rá egy kis Niall-t vagy egy kis Faith-t, vagy esetleg mind a kettőt tarthatnák a kezükbe :) És mikor idősen is Niall perverzségén pirulna el Faith :)
    Sosem szeretném megtapasztalni, azt amit Niall, és soha senkinek nem is kívánom.. A blog teljes egészében egy csodálatos történet, amelyben megismertünk mindenfajta érzelmet!! Hát, ennyi tellett tőlem, remélem kifejtettem mindent amit szerettem volna. Jó ötlet volt naplósra írni az Epilógust. Te vagy a kedvenc íróm <3
    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dóri! :)
      Azt hittem, már kitapasztaltátok, hogy de, vagyok ilyen kegyetlen.
      Hidd el, néha én is pontosan így éreztem, főleg az elején. Gyűlöltem, hogy nem ment, hogy pocsék részeket írtam, nem bíztam magamban és azt hittem ,nem leszek képes megírni ezt a történetet, ha már a 2. résznél is szenvedek.
      Azt hiszem, ezzel a befejezéssel talán meghagyom neked és a többi olvasónak a lehetőséget, hogy valamilyen alternatív módon, de ezek beteljesülhessenek, hiszek ők együtt vannak.
      Köszönöm szépen, megsúgom, hogy nekem is te vagy az egyik kedvenc olvasóm. :) <3

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Drága Nessa! <3
    Már tegnap írtam neked, csak nem küldte el. Remélem most sikerül. Szóval...
    Már nem emlékszem, hogy találtam rád, de arra igen, hogy miattad regisztráltam a bloggerre. Olvastam ezelőtt is blogokat, nem igazán kommenteltem sehova, de ha mégis, akkot is csak névtelenül. Viszont a te írásod annyira megfogott, hogy úgy éreztem rendszeres olvasója és kommentelője akarok lenni a blogjaidnak. Amikor legelőször irtam neked, az Angel már túl volt a felén, és mint akkor is írtam a SWCML volt az első blogod, amit olvastam. Sok embernek lehet, hogy fel sem tűnik, viszont én szinte egyszerre olvastam az összes blogodat, és látszik, hogy milyen sokat fejlődtél. Fantasztikus vagy, de komolyan!
    A történet eleje hihetetlenül aranyos volt, de aztán jött a baleset és kiderült, hogy Faith beteg. Onnantól kezdve minden rosszra fordult, és furcsa volt, hogy azoktól a részektől kezdve nem úszik minden boldogságban. Bár Faith-nek egyszer sikerült meggyógyulnia, érezni lehetett, hogy nem sokáig lesznek megint boldogok. Újra beteg lett, de már nem sikerült megint meggyógyulnia. Meghalt, és vele együtt Niall egy része is.
    Faith halála után azt írtam neked, hogy nem bírnám, ha Niall is meghalna, de mikor olvastam, hogy mennyit szenved, rájöttem, úgy jobb lenne neki. Egy ideig bennem volt a remény, hogy talán sikerül neki mégis valahogyan élni Faith nélkül. Amikor azt olvastam, hogy Kylee szinte belefurakodott Niall életébe, rossz előérzetem támadt. És mikor megcsókolta őt elveszett az a pici remény is. Éreztem, hogy Niall már nem fogja bírni. Nem halt meg, csak egy csók volt, és én mégis sírtam, mert tudtam, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban. Niall pont azt nem akarta, hogy valaki átvegye Faith helyét. Elgondolkodtam azon, hogyha az a csók nem történt volna meg, Niall talán még élne. De aztán rájöttem, hogy ez az Angel, és ennél tökéletesebb befejezése nem is lehetne. Nem bírtam volna tovább olvasni azt, hogy Niall szenved. Így a legjobb neki. Végre újra együtt lehet Faith-tel.
    Az előző rész Harry szemszögéből volt, és nekem majd megszakadt a szívem, ahogy olvastam. Remélem a fiúk jó sokáig nem fogják azt érezni amit te, ott, abban a részben leírtál. Olyan érzésem volt, mintha tényleg megtörtént volna. És ezt soha, de soha nem akarom mégegyszer érezni.
    Bevallom sokszor összezavarodtam, amikor itt azt olvastam, hogy Niall szenved, aztán nem sokkal később láttam egy képet amin teli szájjal vigyorog.
    Az epilógus is csodálatos lett, ennél jobbra nem is lehetett volna írni. A végén Niall levele a fiúknak még kellett oda. Ha nem irtad volna oda, biztos, hogy hiányérzetem lenne. Van egy olyan érzésem, hogyha ez a történet megtörtént volna, Niall pontosan ilyen levelet írt volna.
    Azt elfelejtettem leírni az elején, hogy mindegy egyes apró, közös kis dolguk nagyon aranyos volt. Ezek egy kívülállónak nem jelentenek semmit, de nekik nagyon is sokat jelentettek.
    Még soha nem sírtam és reménykedtem annyit, - őszintén szólva fogalmam sincs miért, hiszen az elején leírtad, hogy szomorú történet lesz - mint ebben a pár hónapban. Ez a történet rengeteg érzelmet váltott ki belőlem, és rengeteg mindenre megtanított.
    És még elmondom, hogy csodálatos, fantasztikus és hihetetlen vagy, ahogy játsszol az olvasóid érzéseivel! Nem tudom, hogyan csinálod, de amikor olvasom a részeket egyszerűen nem tudok másra figyelni.
    Imádlak, és köszönöm, hogy megírtad ezt a történetet!
    xx Becky

    Ui.:Nagyon megijesztettél az előszóval, remélem azért jól vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Becky!
      Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt mondod. Furcsa lehetett neked egyszerre egy olyan történetet olvasni, amiben egyetlen egy vesszőt sem írtam jó helyre, s egy ilyet, amelyben már kicsit kifinomultabban fogalmaztam.
      Annyian írjátok ezt és annyira nehezen tudom elhinni, hogy ennyien így gondoljátok. Sosem fogom tudni eléggé megköszönni ezeket a szavakat.
      Megjegyzem, hogy néha magam is összezavarodtam kicsit, mert itt szinte már gyászoltam Niallt, a háttérben viszont olyan videót hallgattam, amelyben a nevetéseit válogatták össze. De azt hiszem, megtanultam megkülönböztetni ezeket, remélem, téged sem zavartalak össze nagyon.
      Remekül vagyok, köszönöm, már minden rendben. :)

      Törlés
  9. OH SHIT. Írom a kommentet,erre eltűnik az egész. Érted?! Eltűnik. >.< Pedig olyan csudijó volt. :((((
    Sebaj.
    Szóval,valahol ott tartottam,hogy most van időm,mert itthon csövezek,so I can write this.
    Ja,meg megint túl lassú voltam,és azután írok itt,hogy válaszoltál a többire.
    Sebaj,úgyis tudom,hogy elolvasod. :D
    Összevisszaság lesz az egész,ezért előre is bocsánat. :)
    Ha meghallom az angyal szót,mindig akaratlanul is eszembejut az egész blog,és vááá. Imádom/imádtam Faith és Niall történetét,és habár valahol legbelül tudtam,hogy Faith meg fog halni,mindig reménykedtem,hogy nem,mert megoldják ezt az egészet,és hazamennek Sütihez,és happily ever after van.(Ez teljesen értelmetlen így,anyway,nem törlöm ki.) Hát nem. És tessék,megint sírok,ah. Mindegy. Igazából én egy kis ideig azt hittem,Kylee és Niall majd összejönnek,vagy ilyesmi. Igaz,hogy nem passzoltak volna anyira,mint Niall és Faith,de ja,elhittem. Aztán bumm. Niall öngyilkos lett. (Még ha leírom is fura érzés fog el. Ah.) De így tette helyesen,így kellett lennie. Azért remélem jól érzik magukat a Mennyben. (Wat. Mintha valami szálloda lenne,or idk. :'D) Hiányozni fognak. Mindketten. :( De haha,újra fogom olvasni kismilliószor. A végén,már idézni is fogok tudni belőle. :D
    Nem is lett olyan hosszú. :(((( But I tried.
    Mi lesz velem ezután péntekenként? :(
    Ajánlom,hogy elküldje.
    Mindegy,asszem lassan befogom.
    Nessie is the best. ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága! <3
      Sajnálom, hogy ilyen későn válaszolok, de az utóbbi időben nem nagyon volt időm arra, hogy huzamosabb ideig leüljek a gépemhez.
      Sajnálom, hogy ennyi problémád volt a bloggerrel, egyszerűen nem értem, miért ilyen rossz mostanság. :(
      Nagyon szépen köszönök minden kedves szót, mindent, amit valaha is mondtál nekem erről a történetről! <3
      Milliószor puszillak! <3

      Törlés
  10. Egyetlen Nessa!

    Nem tudom mit mondhatnék, a fejembe ezernyi gondolat kering, de nem tudom összeszedni őket és leírni. Annyira rossz volt elengedni Faith-et, iszonyatosan rossz és most Niall-t is.... Nem tudok mit mondani, annyira sajnálom. Ma délután amikor elköszöntél tőlem a 27. részbe kezdtem bele és most fejeztem be az olvasást. Nem tudtam lerakni, egyszerűen nem voltam képes ott hagyni Őket. Tudnom kellett, hogy hogy élnek tovább, hogy mi lesz velük. Mélyen valahol tudtam, hogy így lesz, hogy így kell lennie, hogy Faith meghal. De, hogy Niall is vele megy, az Ő angyalával.... Nem tudok mit mondani, pedig szeretném elmondani mit gondolok, hogy mennyire sokat jelentett ez az egész.... Annyira rossz volt elveszteni Őket, annyira sajnálom Niall-t, megszakad a szívem.
    Tévedtem, amikor az mondtam, hogy nehéz írni. Mert írni nagyon is könnyű, a "hogyan"-on van a hangsúly. Senki nem tud úgy írni mint Te, senki nem képes erre, senki! Jaj, Nessa annyira köszönöm. Annyi könnyet hullattam miattad, és miattuk túl sok volt ez egy délutánra. Annyira nyomja a mellkasomat ez a fájdalom, nem tudok megnyugodni, még kell valami.... Nem tudom mi... Nézegetek képeket Niallről, hogy nyugtassam magamat, hogy ez csupán egy történet volt. Ami nagyon is valóságosnak tűnt, annyira, hogy elhittem és tényleg ott voltam, hallottam Őket és láttam a fájdalmukat, a szenvedésüket. Annyira rossz volt, hogy szinte tökéletes. Te jó ég össze vissza írok, nem tudom kifejezni magam, tényleg mintha nem is lennék magamnál. Annyira köszönöm neked, annyira hálás vagyok. Sajnálom, hogy nem követtem végig a történetet, hogy nem voltam ott minden résznél, hogy támogassalak. Annyira sajnálom! Kérlek, ne haragudj rám.
    Köszönöm, hogy megírtad ezt és, hogy egy örök emléket adtál nekem. Köszönöm, köszönöm mindent!
    Nagyon szeretlek Drága Nessa!

    Sorine

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sorine! <3
      A kommented után képtelen voltam megállni, hogy ne írjak neked viberen. Nem akarom, hogy sírj, mindenkinek elmondtam már annyiszor, hogy nem éri meg, hiszen nem azért írtam ezt a történetet, de már többen is mondták, hogy teljesen feleslegesen vigasztalom ezzel az olvasóimat. Nem tudok mit mondani, viszont annak örülök, hogy ennyire szereted a történetem.
      Ne aggódj, egy percre sem fordult meg a fejemben, hogy haragszok rád emiatt. Nagyon sok mindent adtál neked, rengeteg dolgot köszönhetek neked, hiszen annyira sokszor tartottad bennem a lelket. Tudtad, milyen nehezen megy nekem ennek a történetnek az írása, és támogattál, amit nem tudok elégszer megköszönni.
      Köszönök mindent!
      Nagyon szeretlek én is! <3

      Törlés
  11. Nem találom a szavakat. Egyszerűen csodálatosan írsz. :)

    VálaszTörlés
  12. thank you very much for the information provided

    VálaszTörlés